Panouri radiante pentru terase

Descriere:
Design Hi-tech, elegant, compact si atractiv, fabricat 100% in Italia. 
Doua elemente incalzitoare IR-B Carbon de 1000 W cu stralucire redusa, montate in fata unei oglinzi reflector care pot fi controlate individual. 
Usor de folosit: control wireless al nivelului de confort prin telecomanda. Cu o singura telecomanda pot fi controlate individual pana la 6 aparate (telecomanda este vanduta ca si accesoriu separat).
Posibilitati multiple de montaj: pe perete cu ajustare verticala de la 25° la 45° , pe tavan sau pe suport tip stalp portabil (stalpul este vandut ca si accesoriu separat).
Disponibil in 2 culori, alb si negru mat.

Siguranta in functionare:
Protectie electrica IPX5,  clasa I  – se poate monta in medii cu umiditate ridicata si praf.
Datorita gradului mare de protectie la umezeala si praf, panoul radiant Radialight OASI poate fi instalat atat in interiorul, cat si in exteriorul cladirilor.

Avantaje:
Caldura generata se simte instant datorita reflectorului performant (se evita pierderile din cazul incalzirii prin convectie: aeroterme sau sisteme de incalzire cu gaz).
Eficienta energetica ridicata datorita incalzirii tip spot – se incalzeste doar zona dorita.
Corpul uman percepe o senzatie de confort la temperaturi scazute ale aerului.
Nu produc nici zgomot, nici curenti de aer (nu provoaca afectiuni ale ochilor).
Instalatia de incalzire este realizata perfect modular.
Pot fi utilizate pentru incalzirea totala a unui spatiu dar mai ales pentru crearea unor ‘insule de caldura’ pe zone specifice.
Usor si rapid de montat,  avand costuri foarte mici de instalare.

Destinatie:
Spre deosebire de panourile radiante in infrarosu cu unda lunga care au o utilizare de incalzire rezidentiala, panourile radiante Radialight OASI au o utilizare in incalzirea comerciala, industriala, in hotelarie – turism, spatii publice. Acestea produc caldura prin intermediul radiatiilor infrarosii de unda scurta spre medie, care radiaza la putere maxima imediat ce sunt pornite.

Prezentarea modelelor din gama impreuna cu pret si posiblitate de achizitie gasiti pe situl InfraPanel, importatorul exclusiv al produselor Radialight in Romania:

Radialight Oasi 2000W
Radialight Oasi 2000W
Radialight Telecomanda pentru Oasi

Panouri radiante pentru terase pe situl InfraPanel:
http://www.infrapanel.ro/categ/panouri-pentru-terase/