Convectoare electrice

Principiul de functionare al convectorului RADIALIGHT STYLO este convectia naturala, ceea ce confera atat economie de energie electrica, cat si eficienta in incalzire.

Noua linie de convectoare RADIALIGHT STYLO este cea mai simpla solutie de incalzire, avand un aspect elegant, pretabil pentru toate destinatiile, cu un consum electric extrem de redus. 

Exploatare sigura in medii umede (IP 24 si dubla izolare electrica).

Conceput cu "nucleu" de incalzire din aluminiu, in forma "X", ofera caldura necesara pentru a ajunge la temperatura dorita in cel mai scurt timp.

Convectorul RADIALIGHT STYLO este dotat cu:
- sistem manual de comanda
- modulator de putere, acesta adapteaza automat consumul aparatului in functie de temperatura pe care o masoara convectorul in incapere, reducand consumul de energie pana la nivelul necesar
- termostat de reglare a temperaturii, cu ajutorul rotitei special prevazute. Pozitia cea mai inalta a termostatului corespunde cu temperatura de aproximativ 28 de gr. C, iar cea mai joasa cu cea de aproximativ 5 gr.C.
- element mono bloc din aluminiu, in forma "X", care permite dispersarea caldurii intr-un mod echilibrat si rapid.

Convectoarele Radialight Stylo sunt o solutie ieftina si eficienta pentru mentinerea unei temperaturi anti-inghet in incaperile din case de vacanta, cabane, case la tara.

Unitatea este prevazuta cu sistem de securitate, care in caz de supraincalzire opreste automat alimentarea elementului de incalzit, intrerupand, de asemenea, functionarea aparatului. Acesta incepe automat sa functioneze de indata ce temperatura reintra in limita de siguranta.
De asemenea, sistemul de control este prevazut cu un capac pentru a preveni accesul copiilor la setarile unitatii.

Caracteristici principale:
- termostat mecanic
- buton pornit/oprit
- LED de semnalare a functionarii
- functionare silentioasa
- fabricat in Italia

Montaj pe perete
Usor de montat gratie setului de montaj cu care este echipat produsul: in mai putin de 15 minute va puteti bucura de caldura oferita de convectorul RADIALIGHT STYLO.

Prezentarea modelelor din gama impreuna cu pret si posiblitate de achizitie gasiti pe situl InfraPanel, importatorul exclusiv al produselor Radialight in Romania:

Radialight Stylo 5 500W
Radialight Stylo 10 1000W
Radialight Stylo 15 1500W
Radialight Stylo 20 2000W

Convectoare electrice pe situl InfraPanel:
http://www.infrapanel.ro/categ/convectoare-electrice/