Compania Eremete Giudici

Produsele Radialight sunt fabricate de catre compania ERMETEGIUDICI S.p.A. din Italia. In cei peste 70 de ani de activitate compania a dobandit o vasta experienta in producerea echipamentelor electrice pentru incalzire si de tratare a aerului.

In momentul de fata productia este axata pe producerea sistemelor de incalzire Dual-Therm, a sistemelor de incalzire radiante cu aplicatii rezidentiale si industriale, a aerotermelor si a sistemelor electrice pentru protectie la inghet. O gama variata de ventilatoare de evacuare a aerului cu aplicatii rezidentiale completeaza portofoliul de produse al companiei.

Adaptarea produselor la cerintele clientilor, flexibilitatea si punctualitatea livrarilor sunt obiectivele cheie ale ERMETEGIUDICI S.p.A. pentru a avea succes in piata globala.

Informatii complete despre ERMETEGIUDICI S.p.A. si produsele companiei gasiti pe urmatoarele pagini de prezentare:
http://www.radialight.com
http://www.ermetegiudici.com

Filozofia

Piata nesigura si in continua miscare din zilele noastre a oferit companiei ERMETEGIUDICI S.p.A. oportunitatea de a intalni mereu noi provocari. Astfel au fost dezvoltate mereu produse noi din ce in ce mai competitive, atat din punct de vedere al pretului cat si al calitatii. Lista inovatiilor ERMETEGIUDICI S.p.A. este in continua crestere iar clientii din lumea intreaga beneficiaza zilnic de acestea.

Calitatea Radialight

Toate produsele ERMETEGIUDICI S.p.A. sunt fabricate conform ultimelor standarde de calitate si corespund cu ultimele standarde Europene cu privire la securitatea si compatibilitatea electro-magnetica. Obtinerea certificatelor IMQ, NEMKO, LCIE, TUV-SUD garanteaza respectarea tuturor normelor de siguranta.

Sistemul intern de control al calitatii este ISO 9001:2000, certificat de CISQ/IMQ - CSQ, membru IQNET. Inspectiile si reevaluarile periodice asigura pastrarea nivelului de calitate de-a lungul anilor.